Thursday, July 14, 2011

Aktif Kembali

Tiba-tiba aku merasakan bahawa aku ingin mengaktifkan kembali blog ni setelah sekian lama diabaikan. Mungkin bukan selalu, tetapi aku mahukan blog ni sentiasa diperbaharui. Tapi kali ni bukan berkenaan perkara peribadi atau isu2 semasa, tetapi aku akan menjadikan blog ini sebagai satu blog perniagaan.


Ada beberapa benda yang ingin aku niagakan. Kalo korang nak tau apa, nantikan ye. Sebab skang ni aku masih dalam perancangan. Memang aku nak wat bisnes dan ingin membuat satu blog baru. Tetapi bila aku fikirkan kembali, apa salahnya jika aku menggunakan saje blog yang sudah sedia ada ini dan memperbaharuinya.

Jadi, kepada korang sume, nantikan eik apa yang bakal aku niagakan. Jangan lupa jengah ke blog peribadi aku, Along The Path In Koqin's Life versi Blogspot & Wordpress.... Pada sape2 yang ingin mempromosikan barang jualan di sini juga dialu-alukan... Sekian...

4 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat kembali...sehari satu entri pun dah cukup walau pendek.blog yang padat dan ceria pasti ramai yg akan terjah kan?

[k]o{q}i[n] said...

betul...tq for coming here..huhuhu

eqbalzack said...

salam...
terima kasih singgah ke blog abg eq...
selamat berhujung minggu bersama keluarga k...

eqbalzack

[k]o{q}i[n] said...

sama2...