Tuesday, July 19, 2011

Apam Polkadot

Masih dalam percubaan. Sekiranya sudah berjaya sepenuhnya, akan dibuka untuk tempahan. Kepada sesiapa yang berminat, boleh membuat tempahan apabila diberitahu. Sesuai untuk majlis hari jadi, door gift, dan juga cenderahati untuk perkahwinan. Di sini saya kongsikan sedikit gambar yang telah diambil sewaktu percubaan membuat Apam Polkadot.





*warna boleh berubah mengikut permintaan.
**polkadot juga boleh ditukar kepada abjad/nombor

10 comments:

faizlaster said...

mane shoutbox bro???

[k]o{q}i[n] said...

ahakzz...bru letak.. nape dtg blog ni..?? g blog aku yg satu lagi la bro... ni bisnes punye blog..

Isteri Encek Bard said...

cantiknyer......

[k]o{q}i[n] said...

berminat eik..?? huhuhu

adan said...

NAMPAK COMEL JE APAM TU...

teha said...

waa ! shomell nye apam tuu :)

✿....rossa alina....✿ said...

COMELNYE APAM NI..:)

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis motorsikal kupcai scooter

woooo dah lama tak merasa.... cute sungguh.. dan menyelerakan

Mr Lonely said...

walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

jaya jr said...

owh apam ni..sekali ngap je setel..sodap2